Details
Date:

December 17

Time:

11:00 am - 01:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.com/e/fantastic-failures-hvordan-podbike-oppnadde-suksess-tickets-123326624253
Organizer

Creator Makerspace

Website: https://www.eventbrite.com/o/creator-makerspace-12146415874
Venue

Forus Lab

1 Svanholmen, 4033 Stavanger

Stavanger, Rogaland, NO, 4033

Høsten 2020 deler fire vellykkede entreprenører erfaringer, nøkkelferdigheter og ekte historier på veien mot suksess.

17. desember ønsker vi velkommen til Per Hassel Sørensen fra Podbike, som forteller om veien fra oppstart i 2016 til suksess i 2020.

Podbike AS ble grunnlagt i 2016 og har opplevd enorm forhåndsuksess. Velomobilen Podbike er et nytt konsept for bærekraftig persontransport med fire hjul, elektrisk hjelp og beskyttelse mot været. Gründerne anser seg som fremtidsrettede og naturelskende entreprenører. Podbike er et lite team basert i Stavanger og består av erfarne ingeniører og kreative entusiaster.

Motivasjonen deres er en pågående og eskalerende klimaendring som er hovedsakelig forårsaket av overdrevet menneskelig forbruk av fossile brennstoff. I verkstedet sitt fokuserer de på bærekraftig og etisk produksjon med minimalt kullstoffavtrykk. De bruker resirkulerbare materialer til kjøretøyets kropp og ramme. Delene er nøye utvalgt for å gjøre kjøretøyet lett og samtidig trygt.

I denne serien lunsjforedrag vil lokale entreprenører og innovatører dele erfaringer og nøkkelferdigheter, samt tilby relevant rådgivning basert på realkompetanse og ekte historier. Nøkkelen til suksess er å tørre å feile.

Presentasjonen er etterfulgt av sosial lunsj og mulighet til nettverksbygging etterpå. Mat og drikke er inkludert.