Venue

Forus Lab

1 Svanholmen, 4033 Stavanger

Stavanger, Rogaland, NO, 4033

Høsten 2020 deler fire vellykkede entreprenører erfaringer, nøkkelferdigheter og ekte historier på veien mot suksess.

19. november ønsker vi velkommen til Cato Vevatne fra KVS Technologies, som forteller om veien fra oppstart i 2016 til stor suksess i 2020.

KVS Technologies utvikler AI-drevet programvare som gjør det mulig for smarte droner å utføre autonome kraftledningsinspeksjoner og overvåking av strømnett. Dette eliminerer behovet for tradisjonelle helikopterinspeksjoner, noe som gir økt sikkerhet og effektivitet. Dataene blir levert i sanntid slik at kraftselskaper umiddelbart kan sikre integriteten til deres infrastruktur, og svare raskere enn tidligere på kritiske problemer.

KVS tror på en verden der mennesker og droner samarbeider for å utføre krevende oppgaver. Vårt oppdrag er å gi el-selskaper en tryggere og smartere måte å overvåke forholdene til strømnettet på. Ved å utvikle en komplett ende-til-ende-løsning for skalering av inspeksjoner, er vårt mål å betjene flåter av autonome droner fra hvor som helst i verden. KVS Technologies er et voksende team av lidenskapelige og motiverte ingeniører som jobber på kontorer i Stavanger og Oslo.

I denne serien lunsjforedrag vil lokale entreprenører og innovatører dele erfaringer og nøkkelferdigheter, samt tilby relevant rådgivning basert på realkompetanse og ekte historier. Nøkkelen til suksess er å tørre å feile.

Presentasjonen er etterfulgt av sosial lunsj og mulighet til nettverksbygging etterpå. Mat og drikke er inkludert.