Details
Date:

November 5

Time:

11:00 am - 01:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.com/e/fantastic-failures-hvordan-clevair-oppnadde-suksess-tickets-123317286323
Organizer

Creator Makerspace

Website: https://www.eventbrite.com/o/creator-makerspace-12146415874
Venue

Forus Lab

1 Svanholmen, 4033 Stavanger

Stavanger, Rogaland, NO, 4033

Høsten 2020 deler fire vellykkede innovatører erfaringer, nøkkelferdigheter og ekte historier på veien mot suksess.

22. oktober ønsker vi velkommen til Sjur Eivind Usken fra ClevAir, som forteller om veien fra oppstart i 2016 til stor suksess i 2020.

ClevAir sørger for at fasilitetene i kundenes bygg er strømlinjeformet, komfortabelt og utnytter kapasiteten maksimalt ved å installere og vedlikeholde løsningen ClevAir på kundens sentraldriftsanlegg. ClevAir øker ytelsen ved økt energieffektivitet og reduserte vedlikeholdskostnader.

Bak ClevAir står teamet i Smart Plants, et oppstartsselskap fra Stavanger etablert i 2016. De hjelper selskaper å kutte energikostnader, forbedre produktivitet og bevege oss inn i den moderne verden med bruk av Internet of Things (IoT) løsninger. De har blitt anerkjent som et av de ledende norske teknologiene for økt bærekraft, kom på topp 10 listen over selskaper å følge med på i 2018, og fortsetter nå inn i en spennende fremtid med å digitalisere mange typer næringer.

I denne serien lunsjforedrag vil lokale entreprenører og innovatører dele erfaringer og nøkkelferdigheter, samt tilby relevant rådgivning basert på realkompetanse og ekte historier. Nøkkelen til suksess er å tørre å feile.

Presentasjonen er etterfulgt av sosial lunsj og mulighet til nettverksbygging etterpå. Mat og drikke er inkludert.